banner1
X

CORPORATION
PAMBUKA RINGKAS

Ndeleng LiyaneGO

Sichuan Yinye Medical Technology Co., Ltd. dununge ana ing Global Center of Chengdu, Provinsi Sichuan, China. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi sing fokus ing R&D, produksi lan penjualan diagnosis in vitro (IVD) ing bidang biomedisin. Komitmen kanggo nggawe kabeh tata rantai industri sistem diagnosis pitulung intelijen buatan. Baris produk perusahaan nyakup macem-macem produk diagnostik in vitro kayata immunodiagnosis, diagnosis molekuler, lan tes mikrobiologis. Iki nduweni akumulasi teknologi sing jero lan kaluwihan teknis sing unik ing bidang skrining kanker awal, deteksi penyakit infeksi sing cepet, lan penyaringan penyakit geriatrik kanthi cepet.

ngerti luwih lengkap babagan perusahaan
about-us

Fitur Produk

Baris produk perusahaan nyakup macem-macem produk diagnostik in vitro kayata immunodiagnosis ...

Ngopo
Pilih Kita

  • Keuntungan Perusahaan

● Kontrol kualitas sing ketat lan priksa manawa tingkat panggunaan peralatan medis luwih saka 95%.
● Rega adol langsung pabrik, ora ana distributor sing entuk rega beda.
● Kanthi pengalaman 20 taun kanggo produk medis, Yinye kanthi profesional ngladeni luwih saka 30 negara ing saindenging jagad.
● Kanthi garansi kualitas 10 taun kanggo njamin kerjasama sing terus-terusan.
● Luwih saka 130 staf profesional sing nyedhiyakake solusi produk kanthi lengkap.

Kita bakal nyedhiyani sampeyan
LAYANAN PROFESIONAL

  • 10+

    Pengalaman Profesional

    Yin Ye duwe pengalaman profesional luwih saka 10 taun lan komitmen kanggo nyegah epidemi.
  • 130+

    Staff Profesional

    130+ staf profesional kanggo nyedhiyakake solusi produk kanthi lengkap.
  • 30%

    Judhul Profesional Lanjut

    Judhul profesional lan gelar doktoral luwih saka 30% tim perusahaan.
  • 30+

    Negara

    Produk diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah, ngewangi kerja anti epidemi lokal.

Kita Kaluwihan

  • Production Environment

    New-Gene & Yinye duwe telung kamar resik kelas GMP kanggo produksi tes aliran lateral sing njamin standar produksi paling dhuwur

  • High Production Capacity

    Saiki, New-Gene & Yinye duwe luwih saka 500 tenaga kerja full-time, sing kapasitas produksi saben dinane 3.000.000 PC

  • Automated Production Lines

    New-Gene & Yinye duwe rong pabrik lan enem lini produksi kanthi otomatis sing nyilikake kesalahan manungsa lan nambah efisiensi produksi

paling anyar warta & blog

ndeleng liyane
  • NEWGENE Entuk Persetujuan Tes Timer ing Belgia lan Swedia

    Kit Deteksi Antigen COVID-19 entuk persetujuan tes mandiri saka Kementerian Kesehatan Belgia (FAMHP) lan Badan Produk Medis Swedia (Agensi Produk Medis Swedia). NEWGENE minangka perusahaan Tionghoa pertama sing entuk persetujuan tes mandiri ing rong negara Eropa kasebut, sawise Denmar ...
    maca liyane
  • Ngadhepi permintaan ageng 800 yuta wong ing Eropa!

    Tes antigen COVID-19 perusahaan China wis menang "Grand Slam" saka 15 negara kalebu Jerman, Prancis, Italia lan Portugal kanthi siji langkah! Saiki, amarga nyebarake virus mutant lan faktor liyane, epidemi COIVD-19 ing pirang-pirang negara Eropa wis rebound ...
    maca liyane
  • Laporan Khusus TV Produk Antigen NEWGENE Novel Coronavirus ing Spanyol

    Produk deteksi NEWGENE Novel Coronavirus Antigen nampa laporan TV khusus penyiar lokal Spanyol Antena3. Produk NEWGENE nampa popularitas lan dikenal kanthi lokal kanthi kinerja lan ...
    maca liyane

Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Enquiry Saiki

Kita Kaluwihan

  • Quatily
    Quatily
    Lan gumantung saka kualitas, rega sing cukup, layanan sing paling apik, kita entuk umpan balik sing apik saka para pelanggan ing jaban rangkah. Kanthi pirang-pirang taun layanan lan pangembangan sing apik, kita duwe tim sales perdagangan internasional sing profesional.
  • Service
    Layanan
    Kita fokus ing kabeh rincian pangolahan pesanan kanggo pelanggan nganti nampa produk sing aman lan apik kanthi layanan logistik sing apik lan biaya ekonomine.