page_head_bg

Babagan Kita

logo-4th-small

Sichuan Yinye Medical Technology Co., Ltd.

Who We are

Sichuan Yinye Medical Technology Co., Ltd. dununge ana ing Global Center of Chengdu, Provinsi Sichuan, China. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi sing fokus ing R&D, produksi lan penjualan diagnosis in vitro (IVD) ing bidang biomedisin. Komitmen kanggo nggawe kabeh tata rantai industri sistem diagnosis pitulung intelijen buatan. Baris produk perusahaan nyakup macem-macem produk diagnostik in vitro kayata immunodiagnosis, diagnosis molekuler, lan tes mikrobiologis. Iki nduweni akumulasi teknologi sing jero lan kaluwihan teknis sing unik ing bidang skrining kanker awal, deteksi penyakit infeksi sing cepet, lan penyaringan penyakit geriatrik kanthi cepet.

test-toom
test-toom-2

Kita Kauntungan

Perusahaan kasebut duwe luwih saka 100 karyawan, lan luwih saka 30 negara duwe kerja sama bahan anti-epidemi. Yin Ye wis suwe njaga kerjasama sing erat karo akeh universitas lan institusi riset sing misuwur ing China, lan komitmen kanggo dadi pelopor teknologi pencegahan epidemi.

Jaringan pemasaran lan layanan medis Yinye wis nutupi kabeh wilayah ing jagad iki. Misi perusahaan yaiku "Ngembangake Bioteknologi lan Manfaat Kesehatan Manungsa" lan "Kualitas nemtokake urip lan pati perusahaan, Pelanggan nemtokake sukses utawa kegagalan perusahaan, Bakat nemtokake kemakmuran lan penurunan perusahaan, lan Inovasi nemtokake masa depan perusahaan "dadi misine. Nilai inti, dadi pemasok produk medis paling dipercaya ing donya.

Dhuwur Kualitas

Perusahaan kami nggunakake standar nasional lan industri kanthi lengkap, ngontrol saben proses lan njamin kualitas saben bagean. Sawise adol produk kasebut menyang pelanggan, kita bakal nindakake investigasi lengkap babagan produk kasebut, lan banjur ningkatake teknologi lan kualitas. Kita uga wis entuk sawetara sertifikat.

Profesional Layanan

Kita duwe tim sales profesional, dheweke wis nguwasani teknologi lan proses manufaktur sing paling apik, duwe pengalaman bertahun-tahun ing penjualan perdagangan asing, karo para pelanggan bisa komunikasi kanthi lancar lan kanthi akurat ngerti kebutuhan nyata pelanggan, nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan khusus lan produk unik.

Perusahaan kasebut duwe tim panelitian ilmiah sing kuat, lan luwih saka 30% tim perusahaan kasebut diwenehi gelar profesional senior lan gelar doktoral ... Kita Nggawe merek utama ing industri kasebut. Mbayar padha karo bali, rega padha karo regane, lan nggawe karyawan, pelanggan, pemegang saham, lan panyedhiya kahanan win-win.