page_head_bg

Budaya Perusahaan

logo-4th-small

Budaya Inti Kita

Supaya sehat kanggo pelanggan, supaya bisa urip kanthi warna-warni.

Kanggo entuk mupangat kanggo perusahaan, bangun kerjasama win-win.

Kanggo nggawe kapentingan kanggo perusahaan, supaya bisa berkembang luwih cepet.

Supaya aman kanggo masarakat, supaya luwih harmoni.

Klien ing sekitar Jagad

map
map_text

Perusahaan Misi

Misi

Kanggo nyedhiyakake pelanggan produk lan layanan kelas kapisan kanggo kepuasan pelanggan.

Sesanti

Dadi pemasok piranti medis paling dipercaya ing donya.