page_head_bg

Produk

Kit Deteksi Antibodi / Antigen COVID-19

Katrangan singkat:

Klasifikasi: Di-Vitro-Diagnosis, Produk

Produk iki cocog kanggo deteksi kualitatif COVID-19. Iki nyedhiyakake pitulung kanggo diagnosis infeksi coronavirus anyar.


Detail Produk

Tag Produk

Dienggo Gunakake

Produk iki cocog kanggo deteksi kualitatif COVID-19 / Influenza A / Influenza B ing conto Sputum / Stool. Iki nyedhiyakake pitulung kanggo diagnosis infeksi virus ing ndhuwur.

RINGKASAN

Novel coronavirus kalebu ing us genus. COVID-19 minangka penyakit infeksi ambegan akut. Umume masarakat rentan. Saiki, pasien sing kena infeksi virus coronavirus minangka sumber infeksi utama; wong sing kena infeksi asimtomatik uga bisa dadi sumber infeksi. Adhedhasar investigasi epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 14 dina, umume 3 nganti 7 dina. Manifestasi utama kalebu demam, lemes lan batuk garing. Hidung irung, irung runny, tenggorokan, myalgia lan diare ditemokake ing sawetara kasus.

PRINSIP

Kit tes ngemot rong strip test:

Ing salah sawijine, pad konjugat warna burgundy sing ngemot antena envelope rekombinan coronavirus sing digandhengake karo emas Colloid (konjugat coronavirus Novel), 2) strip membran nitrocellulose sing ngemot rong garis uji (garis IgG lan IgM) lan garis kontrol (garis C1) .

Baris IgM wis dilapisi karo antibodi IgM antihuman mouse, garis IgG ditutupi karo antibodi IgG anti-Human Mouse. Nalika spesimen uji coba volume cukup kanggo disponsori menyang sumur sampel piranti tes, spesimen kasebut pindhah kanthi tumindak kapiler ing piranti kasebut. Coronavirus anti-Novel IgM, yen ana ing spesimen kasebut, bakal ana gandhengane karo konjugat coronavirus Novel.

Imunokompleks banjur ditangkap dening reagen sing wis dilapisi ing band IgM, mbentuk garis IgM warna burgundy, nuduhake asil tes positif IgM coronavirus IgM. Coronavirus anti-Novel IgG yen ana ing spesimen kasebut bakal kaiket ing konjugat virus corona. Imunokompleks banjur ditangkap dening reagen sing dilapisi ing garis IgG, mbentuk garis IgG warna burgundy, nuduhake asil tes positif IgG coronavirus IgG. Ora ana garis T (IgG lan IgM) nuduhake asil negatif. Kanggo ngontrol prosedural, garis warna bakal katon ing wilayah garis kontrol sing nuduhake yen jumlah spesimen sing cocog wis ditambahake lan wicking membran wis kedadeyan.

Ing jalur liyane, strip test digawe saka bagean ing ngisor iki: yaiku conto pad, pad reagen, membran reaksi, lan pad nyerep. Pad reagen ngemot emas koloid sing digandhengake karo antibodi monoklonal nglawan protein nukleokapsid SARS-CoV-2; membran reaksi ngemot antibodi sekunder kanggo protein nukleokapsid saka SARS-CoV-2. Strip kabeh dipasang ing njero piranti plastik. Nalika sampel ditambahake ing sampel, konjugat garing ing bantalan reagen dilarut lan migrasi bebarengan karo sampel. Yen antigen SARS-CoV-2 ana ing sampel, kompleks sing dibentuk antarane konjugat anti-SARS-2 lan virus bakal ditangkep dening antibodi monoklonal anti-SARS-2 khusus sing dilapisi ing wilayah garis uji (T). Anane garis T nuduhake asil negatif. Kanggo ngontrol prosedural, garis abang bakal mesthi katon ing wilayah garis kontrol (C2) sing nuduhake volume sampel sing tepat wis ditambahake lan wicking membran wis kedadeyan.

KOMPOSISI

Kertu Tes

Kanggo Deteksi Antibodi :

Jarum Koleksi Darah
Penetes
Buffer

Kanggo Deteksi Antigen:

Tabung Ekstraksi Sampel
Swab Katun
Piala Kertas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita