page_head_bg

Produk

Kit Deteksi Antigen COVID-19 kanggo Swab Nasal / Sampel Sputum-tes mandhiri)

Katrangan singkat:

Klasifikasi: Di-Vitro-Diagnosis, Produk

Produk iki cocog kanggo ndeteksi kualitatif novel coronavirus ing conto swab nasofaring utawa sputum. Iki nyedhiyakake pitulung kanggo diagnosis infeksi coronavirus anyar.


Detail Produk

Tag Produk

Dienggo Gunakake

Produk iki cocog kanggo ndeteksi kualitatif novel coronavirus ing conto swab nasofaring utawa sputum. Iki nyedhiyakake pitulung kanggo diagnosis infeksi coronavirus anyar.

RINGKASAN

Novel coronavirus kalebu ing us genus. COVID-19 minangka penyakit infeksi ambegan akut. Umume masarakat rentan. Saiki, pasien sing kena infeksi virus coronavirus minangka sumber infeksi utama; pelaku usaha virus asimtomatik uga bisa dadi sumber infèksius. Adhedhasar investigasi epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 14 dina, umume 3 nganti 7 dina. Manifestasi utama kalebu demam, lemes lan batuk garing. Hidung irung, irung runny, tenggorokan, myalgia lan diare uga ditemokake ing sawetara kasus.

PRINSIP

Kit Deteksi Antigen COVID-19 minangka tes membran immunochromatographic sing nggunakake antibodi monoklonal sensitif banget kanggo ndeteksi protein nukleokapsid saka SARS-CoV-2. Strip test kalebu sawetara bagean ing ngisor iki: yaiku conto pad, pad reagen, membran reaksi, lan pad nyerep. Pad reagen ngemot emas koloid sing digandhengake karo antibodi monoklonal tumrap protein nukleokapsid saka SARS-CoV-2; membran reaksi ngemot antibodi sekunder kanggo protein nukleokapsid saka SARS-CoV-2. Strip kabeh dipasang ing njero piranti plastik. Nalika sampel ditambahake ing sampel, konjugat sing diserep ing pad reagen dibubarake lan pindhah bebarengan karo sampel. Yen antigen SARS-CoV-2 ana ing conto, kompleks konjugat anti-SARS-CoV-2 lan virus bakal ditangkep dening antibodi monoklonal anti-SARS-CoV-2 khusus sing dilapisi ing wilayah garis uji ( T). Anane garis T nuduhake asil negatif. Kanggo ngontrol prosedural, garis abang bakal mesthi katon ing wilayah garis kontrol (C) sing nuduhake manawa volume sampel sing wis ditambahake lan efek wicking membran.

KOMPOSISI

Kertu Tes

Tabung Ekstraksi Sampel

Tutup Tabung

Sampel Swab

Piala Kertas

Sputum Dropper

Panyimpenan lan Stabilitas

Simpen paket produk ing suhu 2-30 ° C utawa 38-86 ° F, lan aja nganti kena sinar srengenge. Kit stabil ing tanggal kadaluwarsa sing dicithak ing label.

Sawise kanthong foil aluminium dibukak, kertu test ing njero kudu digunakake sajrone sakjam. Paparan sing suwe ing lingkungan sing panas lan lembab bisa nyebabake asil sing ora akurat.

Nomer lot lan tanggal kadaluwarsa dicithak ing label.

PARNGET lan ngati-ati

Waca pandhuan kanggo nggunakake kanthi tliti sadurunge nggunakake produk iki.

Produk iki kanggo panggunaan tes mandhiri dening pangguna non-profesional utawa panggunaan profesional.

Produk iki ditrapake kanggo swab nasofaring lan sputum Nggunakake jinis sampel liyane bisa nyebabake asil tes sing ora akurat utawa ora valid.

Sputum tinimbang saliva minangka jinis conto sing disaranake dening WHO. Sputum asale saka saluran pernapasan, lan saliva saka tutuk.

Yen conto sputum ora bisa dipikolehi saka pasien, conto swab nasofaring kudu digunakake kanggo tes.

Priksa manawa jumlah sampel sing cocog ditambahake kanggo dites. Jumlah sampel sing akeh banget utawa sithik bisa nyebabake asil sing ora akurat.

Yen baris test utawa garis kontrol ora ana ing jabane tes, aja nganggo kertu tes. Asil tes ora valid lan nyoba maneh sampel karo sampel liyane.

Produk iki bisa digunakake. AJA daur ulang komponen sing wis digunakake.

Buwang produk, conto, lan bahan bekas liyane minangka limbah medis miturut peraturan sing relevan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita