page_head_bg

Produk

Kit Deteksi COVID-19 / Influenza A / Influenza B

Katrangan singkat:

Produk iki cocog kanggo deteksi kualitatif COVID-19 / Influenza A / Influenza B ing conto Sputum / Stool. Iki nyedhiyakake pitulung kanggo diagnosis infeksi virus ing ndhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Dienggo Gunakake

Produk iki cocog kanggo deteksi kualitatif COVID-19 / Influenza A / Influenza B ing conto Sputum / Stool. Iki nyedhiyakake pitulung kanggo diagnosis infeksi virus ing ndhuwur.

RINGKASAN

Novel coronavirus kalebu ing us genus. COVID-19 minangka penyakit infeksi ambegan akut. Umume masarakat rentan. Saiki, pasien sing kena infeksi virus coronavirus minangka sumber infeksi utama; wong sing kena infeksi asimtomatik uga bisa dadi sumber infeksi. Adhedhasar investigasi epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 14 dina, umume 3 nganti 7 dina. Manifestasi utama kalebu demam, lemes lan batuk garing. Hidung irung, irung runny, tenggorokan, myalgia lan diare ditemokake ing sawetara kasus.

Virus influenza (IFV) minangka patogen sing nyebabake influenza. Influenza minangka infeksi pernapasan akut sing disebabake dening virus influenza A, B, lan C, sing bisa nular lan nyebar banget. Periode inkubasi sing cepet, cekak, kedadeyan dhuwur. Influenza: Virus asring katon ing bentuk epidemi, sing bisa nyebabake pandemi influenza ing saindenging jagad. Disebar kanthi wiyar ing kewan, lan uga bisa nyebabake epidemi influenza lan nyebabake akeh kewan sing tiwas ing kewan. Virus Influenza B asring nyebabake wabah lokal lan ora nyebabake pandemi influenza ing saindenging jagad. Virus Influenza C umume katon ing bentuk nyebar, umume nyebabake bayi lan bocah cilik, lan umume ora nyebabake epidemi. Mula, iki nduwe arti klinis sing cukup gedhe kanggo ndeteksi virus influenza A lan B.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita