page_head_bg

Warta

Tes antigen COVID-19 perusahaan China wis menang "Grand Slam" saka 15 negara kalebu Jerman, Prancis, Italia lan Portugal kanthi siji langkah!

Saiki, amarga nyebarake virus mutan lan faktor liyane, epidemi COIVD-19 ing pirang-pirang negara Eropa rebound. Data epidemi sing diluncurake dening Kantor Eropa WHO sawetara dina kepungkur nuduhake yen epidemi Eropa wis nuduhake tanda-tanda kerusakan nyata ing telung minggu berturut-turut.

Ing pangaribawa epidemi kasebut, Eropa, kanthi pedunung meh 800 yuta, nuwuhake permintaan gedhe kanggo produk deteksi antigen COVID-19. Amarga deteksi antigen duwe ambang teknis tartamtu, produk lan pabrike campuran ora apik lan uga ala. Kanggo nanggepi ambang CE sing kurang lan gampang deklarasi, kementerian kesehatan Eropa nyipta sistem "whitelist" sistem kesehatan nasional kanthi dhasar iki, lan mung produsen lan produk sing kalebu ing "dhaptar putih" sing diijini nggawe sales ing negara.

Kanggo nanggepi sarat iki, pabrikan Tionghoa aktif ngupayakake kalebu ing "dhaptar putih" ing negara-negara Eropa. Antarane, New Gene (Hangzhou) Bioengineering Co., Ltd. (NEWGENE Bioengineering) wis berkembang lan mlebu ing kabeh negara Eropa sing saiki duwe sistem "whitelist" lan menang deteksi antigen mahkota anyar whitemist grand whitelist! Negara-negara kasebut kalebu Jerman, Prancis, Italia, Swiss, Portugal, Republik Ceko, Belgia, Hongaria, Yunani, Moldova, lan liya-liyane. Antarane, produk antigen NEWGENE wis sukses lulus tes klinis PEI Jerman lan tes klinis Swiss BAG, loro saka tes ngemot emas paling dhuwur ing Eropa.

image1

Gene Anyar sukses liwati evaluasi PEI Jerman

image2

Gene Anyar sukses liwati evaluasi Swiss BAG

Mlebu "dhaptar putih" saka macem-macem negara lan ngliwati tes klinis lokal minangka prasyarat kanggo ngetrapake tes mandiri omah antigen. Kanthi liberalisasi lengkap aplikasi kualifikasi tes mandiri ing negara-negara UE, produk deteksi antigen COGID-NEWGENE bakal ngrebut posisi penting ing pasar Eropa.

Perlu dielingake, saliyane pasar Eropa, NEWGENE uga wis nggawe tata wiwitan ing pasar Amerika Selatan lan Afrika lan entuk ijin darurat (EUA) lan ijin impor saka negara kayata Peru, Argentina, Ekuador, Kenya lan Zimbabwe . Antarane, NEWGENE saiki dadi siji-sijine produk deteksi antigen COVID-19 saka China sing diakoni dening Menteri Kesehatan Kenya.

Saiki, kahanan pencegahan lan pengendalian epidemi asing isih parah. Kanggo perusahaan biologis Tiongkok, nalika ngupayakake nggunakake teknologi kanggo ndhukung perang nglawan epidemi kasebut, uga nggunakake kesempatan kanggo nggawe pengaruh merek Cina ing luar negeri.

NEWGENE minangka perusahaan teknologi tinggi sing nandur modal investasi lan didegake dening ahli bioteknologi ing industri kasebut. Utamane melu riset, pangembangan, produksi, lan penjualan produk biologis. Komitmen kanggo mbangun saka bahan biologis kayata antigen lan antibodi, dadi reagen diagnostik in vitro lan peralatan sing ana gandhengane, lan diagnosis pitulung intelijen buatan. Tata letak sistematis kabeh rantai industri. Perusahaan iki nglumpukake sumber daya kerja sama sing jero ing sistem medis lan kesehatan domestik lan asing lan nggawe saluran kerjasama jangka panjang lan stabil ing pirang-pirang negara ing Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, lan Amerika Selatan. Saiki, produk uji coba COGID-19 NEWGENE wis diekspor menyang luwih saka 50 negara ing saindenging jagad. Aku yakin manawa akeh merek Tiongkok kayata GENE BARU bakal duwe peran penting kanggo mbantu jagad nglawan epidemi kasebut!

image3

Jerman Registrasi dhaptar putih BfArM

image4

Prancis registrasi dhaptar putih

image6

Italia registrasi dhaptar putih

image8

Portugal registrasi dhaptar putih

image9

Ceko registrasi dhaptar putih

image10

Wong Belgia registrasi dhaptar putih

image11

Yunani registrasi dhaptar putih

image12

Wong Hungaria registrasi dhaptar putih

image13

Argentina Lisensi Impor

image14

Peru Otorisasi Darurat (EUA)

image15

Ekuador kedhaftar

image16

Kenya Otorisasi Darurat (EUA)

Kontak Informasi

Alamat

No 1700, Avenue Tianfu Utara, Zona Teknologi Tinggi Chengdu, Provinsi Sichuan, China


Wektu kiriman: Apr-09-2021