page_head_bg

Warta

Kit Deteksi Antigen COVID-19 entuk persetujuan tes mandiri saka Kementerian Kesehatan Belgia (FAMHP) lan Badan Produk Medis Swedia (Agensi Produk Medis Swedia). NEWGENE minangka perusahaan Tionghoa pertama sing entuk persetujuan tes mandhiri ing rong negara Eropa kasebut, sawise Denmark lan Republik Ceko ing endi NEWGENE entuk persetujuan tes dhiri sadurunge.

Kit Deteksi Antigen NEWGENE COVID-19 (tes mandhiri) duwe sensitivitas lan spesifisitas sing unggul. Asil tes bisa diwaca ing 15 menit kanthi operasi sing gampang, cocog kanggo wong awam tanpa pengawasan lan latihan profesional. Kit Deteksi Antigen NEWGENE COVID-19 (tes mandhiri) cocog kanggo dites ing omah dening individu, sing mbutuhake wektu luwih sithik dibandhingake karo tes PCR. Produk uji coba NEWGENE bakal ngatasi tekanan ing rumah sakit lan institusi klinis.

Belgia lan Swedia duwe luwih saka 10 yuta wong, lan negara kasebut kena pengaruh banget dening COVID-19 ing Eropa. NEWGENE bakal terus nyedhiyakake produk deteksi sing unggul lan mbantu nyegah lan ngontrol pandemi ing rong negara kasebut.
比利时

丹麦

包装


Wektu kiriman: Apr-22-2021