page_head_bg

Warta

Produk deteksi NEWGENE Novel Coronavirus Antigen nampa laporan TV khusus penyiar lokal Spanyol Antena3. Produk NEWGENE nampa popularitas lan dikenal kanthi lokal kanthi kinerja unggul lan kenyamanan panggunaan.

Saiki, produk seri deteksi NEWGENE Novel Coronavirus wis didaftar ing Italia, Argentina, Peru, Ekuador lsp. Lan wis lolos validasi klinis ing laboratorium kanthi kinerja sing apik. Produk NEWGENE wis didol menyang luwih saka 30 negara lan wilayah. NEWGENE darmabakti kanggo menehi kontribusi kanggo kampanye nglawan epidemi.

NEWGENE wis ngembangake sumber daya kerja sama sing ekstensif ing sistem medis lan kesehatan sadonya, lan nggawe kerjasama jangka panjang lan stabil ing pirang-pirang negara ing Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Amerika Latin lan wilayah liyane, lan khusus nyedhiyakake pelanggan produk lan layanan berkualitas tinggi. NEWGENE bakal terus ngladeni kesehatan manungsa kanthi kaluwihan teknis sing unik.


Wektu kiriman: Apr-08-2021