page_head_bg

Tanggung jawab Kita

logo-4th-small

Tanggung jawab Kita

Bhakti Lan Berkelanjutan

Tanggung jawab kanggo wong, masarakat lan lingkungan

Saiki "tanggung jawab sosial perusahaan" minangka lambene sing misuwur ing saindenging jagad. Wiwit madegake perusahaan ing taun 2010, kanggo Yinye tanggung jawab kanggo masarakat lan lingkungan nduweni peranan sing paling penting, sing dadi perhatian utama kanggo pangadeg perusahaan kita.

Saben Nomer Individu

Tanggung jawab kita marang karyawan

Pakaryan sing Aman / Sinau Sajrone Urip / Kulawarga lan Karir / Sehat lan nganti pensiun. Ing Yinye, kita menehi nilai khusus kanggo wong. Karyawan sing nggawe kita dadi perusahaan sing kuat, kita saling ngurmati, ngurmati, lan sabar. Fokus pelanggan sing beda lan tuwuhing perusahaan mung bisa digawe adhedhasar iki.

Saben Nomer Individu

Tanggung jawab kita marang lingkungan

Produk hemat energi / Bahan Paket Lingkungan / Transportasi Efisien

Kanggo kita, nglindhungi kahanan urip alami sabisa-bisa. Ing kene kita pengin menehi sumbangan kanggo lingkungan karo produk lan produksi, luwih akeh wong sing nggunakake kain kanggo nambah efisiensi energi bangunan kantor lan perumahan.

Ayo tresna alam; ayo seneng sunar srengenge.

Tanggung jawab Sosial

Filantropi

Bantuan Gempa Bumi / Nyumbang Bahan Proteksi / Kegiatan amal

Yinye mesthi tanggung jawab bareng kanggo masalah masarakat. Kita melu ngatasi kemiskinan sosial. Kanggo pangembangan masarakat lan pangembangan perusahaan kasebut, kita kudu luwih nggatekake pengurangan kemiskinan lan luwih tanggung jawab ngatasi kemiskinan.