page_head_bg

Kauntungan Kita

logo-4th-small

Kauntungan Kita

/our-advantages/

Lingkungan Produksi

New-Gene & Yinye duwe telung kamar resik kelas GMP kanggo produksi tes aliran lateral sing njamin standar produksi paling dhuwur

/our-advantages/

Garis Produksi Otomatis

New-Gene & Yinye duwe rong pabrik lan enem lini produksi kanthi otomatis sing nyilikake kesalahan manungsa lan nambah efisiensi produksi

/our-advantages/

Kapasitas Produksi Dhuwur

Saiki, New-Gene & Yinye duwe luwih saka 500 tenaga kerja full-time, sing kapasitas produksi saben dinane 3.000.000 PC

picto-baby-bottle (1)

Piranti rumah sakit lan laboratorium

Sichuan Yinye Medical Technology Co., Ltd. nawakake macem-macem peralatan lan piranti medis sing regane dhuwur kanggo macem-macem segmen ing lingkungan rumah sakit lan laboratorium.

picto-quality (1)

Ora ana kompromi babagan keamanan lan kualitas

Ing Sichuan Yinye Medical Technology Co., Ltd. kita njamin keamanan lan kualitas produk liwat implementasi macem-macem sistem manajemen.

picto-iso-inter

Sertifikasi

Kita wis sertifikasi ISO 9001: 2015. Standar iki nyedhiyakake sistem manajemen kualitas sing memenuhi peraturan internasional.