page_head_bg

Warta

  • NewGene has obtained the COVID-19 antigen self-testing license in 6 countries again! Previously won the European Professional Whitelist Grand Slam!

    NewGene wis entuk lisensi uji coba antigen COVID-19 ing 6 negara maneh! Sadurunge menang Pemenang Putih Profesional Grand Slam!

    Ing wiwitan April, sawetara media nglaporake manawa pabrikan COVID-19 reagen deteksi COVID-19-NEWGENE (Hangzhou) Bioengineering Company NEWGENE COVID-19 antigen menang dhaptar putih profesional ing kabeh negara main ing Eropa. Bubar, perusahaan ngerti manawa ...
    Waca liyane
  • Good News!NEWGENE Got Self-test Approval in France

    Kabar apik! NEWGENE Nduwe Persetujuan Tes Timer ing Prancis

    Tanggal 14 Mei, Kit Deteksi Antigen NEWGENE COVID-19 disetujoni kanggo tes tes mandiri ing Prancis dening ANSM. Iki sawise disetujoni tes mandhiri sawise Jerman, Belgia, Denmark, Swedia, Republik Ceko. Prancis lan Jerman minangka negara kunci ing Uni Eropa. Nganti saiki, mung sawetara perusahaan ing ...
    Waca liyane
  • NEWGENE Gets BfArM Self-test Approval in Germany

    NEWGENE Entuk Persetujuan Uji Diri BfArM ing Jerman

    Kit Deteksi Antigen NEWGENE COVID-19 entuk wewenang darurat saka Badan Federal Jerman kanggo Obat-obatan lan Piranti Medis (BfArM) kanggo panggunaan ing omah, lan kacathet minangka tes mandhiri (GZ 5640-S-296/21). Validitas kasebut nganti tanggal 11 Agustus 2021, sing saiki duwe wektu paling dawa ing antarane ...
    Waca liyane
  • NEWGENE Obtains Self-test Approval in Belgium and Sweden

    NEWGENE Entuk Persetujuan Tes Timer ing Belgia lan Swedia

    Kit Deteksi Antigen COVID-19 entuk persetujuan tes mandiri saka Kementerian Kesehatan Belgia (FAMHP) lan Badan Produk Medis Swedia (Agensi Produk Medis Swedia). NEWGENE minangka perusahaan Tionghoa pertama sing entuk persetujuan tes mandiri ing rong negara Eropa kasebut, sawise Denmar ...
    Waca liyane
  • Facing the huge demand of 800 million people in Europe!

    Ngadhepi permintaan ageng 800 yuta wong ing Eropa!

    Tes antigen COVID-19 perusahaan China wis menang "Grand Slam" saka 15 negara kalebu Jerman, Prancis, Italia lan Portugal kanthi siji langkah! Saiki, amarga nyebarake virus mutant lan faktor liyane, epidemi COIVD-19 ing pirang-pirang negara Eropa wis rebound ...
    Waca liyane
  • TV Special Report of NEWGENE Novel Coronavirus Antigen Product in Spain

    Laporan Khusus TV Produk Antigen NEWGENE Novel Coronavirus ing Spanyol

    Produk deteksi NEWGENE Novel Coronavirus Antigen nampa laporan TV khusus penyiar lokal Spanyol Antena3. Produk NEWGENE nampa popularitas lan dikenal kanthi lokal kanthi kinerja sing unggul lan ...
    Waca liyane
  • COVID-19 / Influenza A / Influenza B Detection Kit

    Kit Deteksi COVID-19 / Influenza A / Influenza B

    Intim Gunakake Produk iki cocog kanggo deteksi kualitatif COVID-19 / Influenza A / Influenza B ing conto Sputum / Stool. Iki nyedhiyakake pitulung kanggo diagnosis infeksi virus ing ndhuwur. RINGKASAN Novel coronavirus belon ...
    Waca liyane
  • COVID-19 Antibody / Antigen Detection Kit

    Kit Deteksi Antibodi / Antigen COVID-19

    Tujuan sing Dienggo Produk iki cocog kanggo deteksi kualitatif COVID-19. Iki nyedhiyakake pitulung kanggo diagnosis infeksi coronavirus anyar. RINGKASAN Novel coronavirus kalebu ing us genus. COVID-19 minangka ambegan akut ...
    Waca liyane
  • Comparison of COVID-19 Detection Technologies

    Perbandingan Teknologi Deteksi COVID-19

    Wiwit pecah pandemi COVID-19, akeh wong sing durung ngerti macem-macem cara deteksi, kalebu deteksi asam nukleat, deteksi antibodi, lan deteksi antigen. Artikel iki utamane mbandhingake metode deteksi kasebut. Deteksi asam nukleat saiki ...
    Waca liyane